nedelja, 3. februar 2008

Diamonds are not a girls best friend



Ženske težimo k temu, da se počutimo lepe in oboževane. Seveda v prvi fazi naredimo veliko zato, da bi bile same zadovoljne s svojo lastno podobo, posledično pa seveda tudi, da bi ugajale drugim. In tukaj ne mislim samo na ugajanje moškemu spolu ampak tudi ženskemu. Včasih se celo bolj obremenjujemo s tem kaj bodo na naš izgled, novo pričesko, novo obleko ali čevlje rekle prijateljice, kot pa kako bo to všečno nasprotnemu spolu. Kritika oz. tudi pohvala prijateljice glede izgleda največkrat namreč pomeni veliko več kot pohvala moškega. Moški se namreč večinoma ne spoznajo ravno najbolje na žensko modo (se opravičujem tistim moškim, ki se spoznate, ker posplošujem).Fantje so ponavadi zadolženi za take iskrene, simpatične komplimente. Pa naj še katera ženska reče, da ji ne godi, če moški pohvali kako lepe oči ima, ali pa, da obožuje njen nasmeh. Pozornost potrebujemo bolj kot vse drugo na svetu. Že najmanjši kompliment nam še kako polepša dan in izvabi nasmešek. Komplimentov, seveda iskrenih in ne pretirano osladnih ni nikoli preveč in nam dajejo občutek zaželjenosti. Pa naj še kdo reče, da kompliment ni najboljši prijatelj žensk:)


2 komentarja:

Shia JeZeBel pravi ...

Se popolnoma strinjam! KOmplimetov nikoli preveč! Rada jih tako dajem, kot sprejemam in prav zanimivo je, kako lahko nekaj iskrenih besed nekomu hitro polepša dan :-)
p.s. ful lepe slikce od marilyn si nasla :-)

stella pravi ...

Ja za tele njene fotke sem se pa ekstra potrudila,da sem jih najdla...všeč so mi, ker so take spontane in naravne. Čeprav težko rečem, da obstaja kakšna fotka kjer Merilyn ni simpatična;)